fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Využití přírodního světla pro ateliérovou fotografii

Přírodní světlo nemá na ateliérové fotografii obvykle takový vliv, jako má na venkovní fotografii. Nicméně, s malou znalostí a zkušeností, můžete využít přírodní světlo ve svých ateliérových fotografiích a vytvořit skvělý efekt. Nemusíte platit za drahá umělá světla, abyste vytvořili nádhernou fotografii. Takže jak můžeme využít přírodní světlo v ateliérových fotografiích?

Vychutnejte si přírodní světlo

Využití přírodního světla v ateliérových fotografiích může být velmi užitečné. Měli byste věnovat pozornost místů, která mají dostatek přírodního světla, jako jsou velké okna, skleněné stěny nebo otevřené dveře. Také můžete využít venkovní prostředí, například stromy nebo budovy, abyste získali více přirozeného světla. Kromě toho můžete použít bílé nebo jiné neprůhledné materiály, které bílé světlo odráží a posílá do vaší scény.

Kromě toho, můžete využít světelné zdroje, které vytváříjí atmosféru. Například, můžete využít svíčky a lampy pro vytváření příjemného světla. Kreativní využití světel může vaše fotografie vylepšit.

Ohromte své fotky přírodním světlem

Když fotíte s přírodním světlem, měli byste se ujistit, že máte správnou expozici. Měli byste také věnovat pozornost stínování, protože to může hrát velkou roli v tom, jak vypadá vaše fotografie.

Váš objekt může také ovlivňovat, jak světlo vypadá na fotce. Například, můžete využít lesklé materiály, abyste získali světlejší akcenty. Můžete také použít matné materiály pro získání tmavších akcentů. Nakonec, můžete využít rozptýlené světlo pro vytváření jemných, rovných akcentů.

Využití přírodního světla pro ateliérovou fotografii je úžasnou možností, jak dosáhnout skvělého efektu bez nutnosti utrácet za drahá umělá světla. Kreativní využití přírodního světla může ohromit vaše fotky a pomoci vám vytvářet více zábavných a zajímavých fotek. S malou znalostí a zkušeností, můžete začít experimentovat s přírodním světlem a vytvářet nádherné fotografické díla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení