fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Kreativní použití stínů a světel ve fotografii svatebních portrétů

Fotografování svatebních portrétů je něco, co je důležité pro všechny novomanžele. Kreativní použití stínů a světel ve fotografii svatebních portrétů může pomoci vytvořit obrázky, které jsou krásné a zajímavé. Je důležité porozumět, jak lze stíny a světla efektivně použít, aby se dosáhlo úžasných výsledků.

Kreativní využití stínů a světel

Stíny a světla mohou být v kreativní fotografii použity na řadu způsobů. Stínování může být použito k vytvoření zajímavého zdůraznění nebo kontrastu mezi objekty na fotografii. Světlo může být použito k vytvoření 3D vzhledu a k vyzařování krásných barev, které mohou zvýraznit klíčové prvky.

Použití ve fotografii svatebních portrétů

Když se fotografují svatební portréty, měla by být práce se stíny a světly používána k vytvoření krásných obrázků. Když se fotografuje venku, mělo by se použít soustředěné světlo ke zvýraznění postavy a světlo obecné k osvětlení okolí, což může být příjemně zastíněno. Když se fotografuje uvnitř, mělo by se použít úhlu, aby se zvýraznily klíčové rysy postavy a použít tlumené osvětlení, aby se dodal obrázku zajímavý efekt.

Při fotografování svatebních portrétů je kreativní použití stínů a světel nezbytné pro získání nejlepších výsledků. Použitím správných světel a stínů lze dosáhnout obrazu, který je krásný, dynamický a originální a který bude vždy milou vzpomínkou na svatební den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení