fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak zachytit světlo v urbanistickém prostředí: návody na noční fotografii

=== INTRO:
Fotografování ve městě je úžasnou technikou pro zachycení okamžiku, kombinující urbání prostředí, lidskou kulturu a často také krásnou architekturu. Noční fotografie je jednou z těch forem, které poskytují obrovské možnosti pro kreativitu a díky svým jedinečným světelným podmínkám vám umožní vytvářet úžasné fotografie.

1. Fotografování ve městě

Fotografování ve městě může být úžasnou zkušeností. Toto místo vám poskytuje neomezený počet záběrů, od zachycení běžných událostí po vyjímečné momenty. Můžete si také užít skvělé výhledy na krásnou architekturu a kulturu. S noční fotografií ve městě se však tento rozsah možností ještě více rozšiřuje.

2. Návody na noční fotografii.

Noční fotografie vám umožňuje nahlédnout do jiného světa, který se vytváří, když se slunce schová. Vzhledem k tomu, že ve městě existuje tolik různých světelných zdrojů, je noční fotografie ve městě skutečnou příležitostí pro skvělé fotografie. Existují některé tipy a triky, které vám pomohou při fotografování:

  • Zvolte si správné světelné zdroje. Ve městě existuje mnoho světelných zdrojů, jako jsou pouliční lampy, světla v restauracích a mnoho dalšího. Vyberte si jedno světlo, které se vám líbí, a použijte jej k vytvoření zajímavého záběru.

  • Vyberte si vhodnou dobu. Noční fotografie může vypadat úžasně i ve dne, takže vyberte si dobu, kdy světla nejsou příliš silná.

  • Zkuste expoziční režim Bulb. Tento režim vám umožní exponovat fotografii po dobu, kterou potřebujete, abyste dosáhli požadovaných výsledků.

  • Použijte dlouhou expozici. S noční fotografií je dlouhá expozice často nezbytná, abyste dosáhli požadovaných výsledků.

  • Zvolte správnou clonu pro zachycení noční scény. Správná clona je nezbytná pro správné nastavení osvětlení.

Noční fotografování ve městě je úžasnou příležitostí pro vyjádření kreativity. Díky tomu, že ve městě existuje tolik světelných zdrojů, je noční fotografie skutečnou výzvou. S následujícími návody vám však může pomoci dosáhnout toho, abyste zachytili pozoruhodnou krásu nočního světa ve městě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení