fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Užitečné triky pro vytváření surrealistických fotografií

Surrealismus je vyjádření vizuálního umění, které se zabývá fúzí obrazových prvků, které mohou být nepřirozené, abstraktní a / nebo zmatené. Fotografové se často snaží vytvářet surrealistické fotografie pomocí určitých triků a technik. Tyto triky a techniky mohou být užitečné pro dosahování jedinečného a neotřelého výsledku.

Surrealistické Fotografie

Surrealistické fotografie jsou uměleckými díly, které kombinují obrázky, které nejsou ve skutečnosti spojeny, aby vytvořily novou podobu. Fotografové, kteří se zabývají surrealismem, úmyslně používají techniky a triky k tomu, aby dosáhli toho, co se nazývá „surrealistickým efektem“. Tento efekt je založen na tom, že fotografie vypadá, že je reálná, ale ve skutečnosti jsou její obrázky spojeny a vytvořeny z různých zdrojů.

Užitečné Triky

Pokud chcete vytvořit surrealistické fotografie, existuje několik triků a technik, které je dobré znát. Prvním trikem je použití koláží. Fotograf může sloučit různé obrazy dohromady, aby vytvořil jeden obrázek. Druhým trikem je použití počítačového programu k úpravě obrázků. Tento postup může fotografovi pomoci dosáhnout požadovaného efektu, protože je schopen měnit velikost a barvu obrázků. Třetím trikem je použití fotografických filtrů, které mohou fotografii proměnit v jiný obrázek a umožnit mu dosáhnout nových a neobvyklých efektů.

Surrealistické fotografie se stávají oblíbenějšími mezi mladými umělci a fotografy, kteří se snaží vytvořit něco originálního. Existuje několik triků a technik, které mohou fotografové použít k vytváření surrealistických fotografií. Tyto triky a techniky mohou být užitečné pro dosahování neobvyklých a jedinečných efektů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení