fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba unikátních selfie pomocí dvojité expozice

=== INTRO:
Dvojitá expozice je technika focení, která vytváří unikátní efekt s použitím dvou fotografií. Tento postup může být použit k vytvoření nezapomenutelných selfie. Poskytuje také možnost k experimentování s fotografií a k vytvoření kreativních děl z vašich fotografií.

Co je dvojitá expozice?

Dvojitá expozice je technika fotografování, kde se na jednu fotografii nafotí dva různé snímky. Tato technika se může použít ke zdůraznění jednoho snímku a potlačení druhého. Druhý snímek může být jemně viditelný, nebo může být mnohem převládající. Díky dvojité expozici můžete získat velkou kreativní kontrolu nad svými fotografiemi.

Jak tvorit unikátní selfie?

Pomocí dvojité expozice můžete vytvářet unikátní selfies. K vytvoření tohoto obsahu potřebujete dvě fotografie a efekt dvojité expozice. Nejprve se musíte ujistit, že máte dva snímky s odlišnými scénami. Tyto snímky by měly být přibližně stejné velikosti a měly by se ladit s jedním druhého. Poté můžete tyto snímky vyfotit do jedné fotografie s dvojitou expozicí. Můžete také doplnit svou dvojitou expozici ještě více pomocí různých barevných filtrů a pozadí.

=== OUTRO:
Dvojitá expozice je skvělá technika pro tvorbu unikátních selfie. Poskytuje také možnost k experimentování s různými filtry a pozadímí. Pomocí dvojité expozice můžete vytvořit výjimečné selfie, které vyniknou mezi ostatními.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení