fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak fotografovat atmosférické efekty

Atmosférické efekty jsou krásnou přírodní souběžnou událostí, která se může objevit ve váš fotografický objektiv. Jsou to obvykle vzdušné úkazy, jako jsou mraky, světlo, počasí nebo dokonce i hvězdy, a mohou poskytnout zajímavé a nečekané obrázky.

Atmosférické efekty

Atmosférické efekty jsou všechny ty úžasné události, které se mohou objevit v našem okolí. Mohou se pohybovat od mraků, světla, počasí až po krásné hvězdné oblohy. To jsou obrázky, které mohou vytvářet skutečně dramatické scenérie.

Jak je fotografovat?

Fotografování atmosférických efektů může být náročné. První věcí, kterou musíte udělat, je se naučit pozorovat různé úkazy, abyste je mohl časem fotografovat. Měli byste se naučit číst počasí a vybírat si správné časy a místa pro fotografování. K fotografování atmosférických efektů budete také potřebovat správné fotografické vybavení, jako je správný objektiv, stativ a také dostatečné množství světla.

Fotografování atmosférických efektů je skvělý způsob, jak zachytit krásné a dramatické obrázky, které jsou obohacené o přírodní krásu. Ať už jsou to mraky, světlo nebo dokonce hvězdy, je to skvělý způsob, jak vytvořit zajímavé a nečekané fotografie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení