fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba snímků s efektem „levitace“: umění vznášet se

Fotografování se zvláštními efekty se v poslední době stalo velmi populární. Jedním z nejpopulárnějších efektů je technika zvaná levitace, která umožňuje fotografům vytvářet obrazy se zdánlivě zázračnými vlastnostmi. Tato technika je snadno dostupná a může být použita pro vytváření zábavných a kreativních snímků.

Jak vytvořit snímek se zvláštním efektem?

Fotografická technika levitace je velmi snadno použitelná a s trochou praxe může každý dosáhnout působivých výsledků. Nejprve musíte připravit pozadí, častoly s černým nebo bílým pozadím, aby se snímek lépe odlišoval. Poté musíte objekt nastavit do pozice, kterou chcete fotografovat. Pro dosažení efektu levitace je často vhodné držet objekt nad zemí nebo nad podložkou. Nakonec, když se objekt nastaví do požadované polohy, je potřeba nastavit fotoaparát a zaostřit objekt.

Umění vznášet se – technika levitace.

Levitace nebo „anti-gravitační“ technika je efektivní způsob, jak se vymanit z fotografického stereotypu a vytvořit snímky, které jsou vizuálně působivé. Efekt lze dosáhnout tím, že fotografií podloží černou nebo bílou desku a pomocí nastavení expozice a blesku je schopni rozostřit nebo úplně odstranit pozadí. Tento efekt může být vyroben jak s postavami, tak s objekty, takže si můžete vybrat, jaký druh snímku chcete vytvořit.

Technika levitace je jedním z nejpopulárnějších efektů v fotografii a jejím použitím lze vytvářet skutečně unikátní snímky. Pro dosažení tohoto efektu nepotřebujete žádné speciální vybavení, prostě nasměrujte fotoaparát na objekt, nastavte expozici a pozadí, a pak se můžete pustit do fotografování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení