fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba neotřelých portrétů s využitím netradičních rekvizit

Tvorba portrétů je už odnepaměti v kultuře všech lidí. Kreslení, malování, fotografování – to vše má jeden cíl – zachycení obrazu člověka. Dnešní doba s sebou přináší mnoho nových možností a technologií, které mohou být využity k vytvoření neotřelého portrétu. V tomto článku se dozvíte, jaké jsou základní principy tvorby portrétů a jak můžete využít netradiční rekvizity k vytvoření nevšedního portrétu.

Základní principy tvorby portrétů

K vytvoření portrétu je důležité správné využití světla a stínu. Kreslení, malování, fotografování – to vše vyžaduje vyvážení světel a stínů, aby byl portrét co nejpřirozenější a zachoval se všechen detail obličeje. K vytvoření skvělého portrétu je také důležité správně navolit úhel pohledu a správně dokreslit nebo namalovat postavu. Je třeba také věnovat pozornost detailům – například očím, vlasům atd.

Využití netradičních rekvizit

Pokud chcete vytvořit neotřelý portrét, můžete využít netradičních rekvizit. Pokud jste fotograf, můžete použít netradiční světelné efekty, jako jsou barevné světla nebo světelné efekty. Pokud jste malíř, můžete použít netradiční barvy nebo netradiční techniky, jako je akvarel nebo koláž. Pokud jste kreslíř, můžete použít netradiční materiály, jako jsou pastelky nebo štětce, a také experimentovat s netradičními technikami, jako je kresba tužkou.

Tvorba portrétu je umělecký proces, při kterém můžete realizovat svou tvořivost. S využitím netradičních rekvizit a technik můžete vytvořit neotřelý portrét, který bude na dlouhou dobu vzpomínkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení