fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tipy pro práci s modely při fotografických sériích

Fotografické série jsou skvělým způsobem, jak prezentovat svou tvorbu a dodat jí osobitý nádech. Fotografování modelů může být obzvlášť úžasné a náročné zároveň. Je třeba vzít v úvahu celou řadu faktorů, od modelových dovedností po prostředí, ve kterém fotografie vzniká. Následující tipy vám pomohou dostat svou sérii do následující úrovně.

Tipy pro Práci s Modely

Pro úspěšné fotografování modelů je důležité zajistit, aby všechno běželo hladce. Ujistěte se, že model je pohodlný a má správné oblečení – materiál, který nepropouští světlo, je ideální pro úspěšnou sérii. Při konceptualizaci vyberte modelům odpovídající osvětlení a pozadí. Zkuste také pracovat s modelovou pozicí a předměty kolem ní.

Při Fotografických Sériích

Nastavte si pevné fotografické základny, abyste dosáhli úspěchu. Ujistěte se, že používáte správnou expozici a vyváženou bílou barvu. Ujistěte se, že máte správnou ohniskovou vzdálenost a naprogramujte si svou expozici tak, aby se ve všech snímcích modelu dobře a dostatečně vyjímal.

Ať už fotografujete svou první sérii nebo pátou, vždy je to velká výzva. Vždy zvažte všechny aspekty a vyberte nejlepší možnost. Zkuste vycházet z výše uvedených tipů a budete pravděpodobně překvapeni výsledkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení