fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Světelné malby: kreativní expozice a jejich tvorba

=== INTRO:
Světelné malby jsou kreativní expozice, které se stávají stále populárnějšími mezi umělci, fotografy a designéry. Jsou to jedinečné obrazy, které vytvářejí úžasné efekty, které jsou sestaveny z barevných světel. Tyto obrazy mohou být také vytvářeny na pozadí nočního nebe a přidávají jedinečný, svůdný efekt, který nelze přeskočit. Tento článek se zaměří na to, jak jsou tyto světelné malby vytvářeny a jak se vytváří kreativní expozice.

Co je světelná malba?

Světelné malby jsou umělecké vyjádření, které se skládá z barevného osvětlení, které se nasvítí na objekt, aby se vytvořil jedinečný obraz. Tyto obrazy mohou být vytvářeny pro fotografické účely, pro tvorbu trikových efektů nebo jako kreativní expozice. Práce s touto technikou je založena na několika bodech, jako je zvolena barevnost, efekt, který se chce dosáhnout, intenzita a účel, pro který se světelná malba vytváří.

Jak vzniká světelná malba?

Světelnou malbu lze vytvářet s použitím mnoha různých technik. Nejčastěji používanou technikou je LED osvětlení, které je nastaveno na jakékoli požadované barevné provedení. Existuje také mnoho dalších zařízení, jako jsou projektory, reflektory a lampy, které jsou navrženy tak, aby vytvořily úžasný efekt. Další věcí, kterou je třeba zvážit, je to, jak se světelný paprsek pohybuje po objektu, nebo jak se malba bude pohybovat po pozadí. Aby bylo dosaženo nejlepšího efektu, je třeba provést několik pokusů, dokud se nevytvoří ten správný obraz.

=== OUTRO:
Světelné malby jsou kreativní expozice, která se stává stále populárnější mezi umělci, designéry a fotografy. Tato technika je založená na použití určitých typů barevného osvětlení, které jsou navržena tak, aby vytvořila úžasné efekty. S pomocí několika pokusů a testování lze vytvořit úžasnou světelnou malbu, která bude výrazně zdůrazňovat váš projekt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení