fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce tvorbou snímků s efektem vodní hladiny a reflexí

Vodní hladiny mohou vytvářet krásné a dech beroucí snímky. Někdy se zdá, že v nich vytváříte neuvěřitelnou krásu. Tato průvodce vám pomůže pochopit principy, které se hodí k vytváření snímků s efektem vodní hladiny, stejně jako k fotografování reflexních snímků, které vyžadují speciální přístup.

Snímky s efektem vodní hladiny

Efekt vodní hladiny je velmi populární a oblíbený. Tento efekt je podobný efektu rozbouřeného moře nebo jezera. Fotografování tohoto efektu je obtížnější, než se zdá, protože musíte pochopit, jaké jsou vhodné podmínky pro fotografování. Nejdůležitější je mít správný filtr a správně nastavit expozici. Tímto způsobem můžete docílit nejpřirozenějšího efektu vodní hladiny.

Průvodce reflexními snímky

Reflexní snímky jsou fotografie, které odrážejí okolní prostředí. Nejdůležitější je mít jasnou, klidnou a hladkou vodní hladinu. Voda musí být čistá a bez ryb nebo jiných předmětů, aby se reflexe daly lépe vyfotografovat. Pro dokonalý efekt budete také potřebovat dobrou techniku ​​ostrého zaostření a dostatek světla. To vám umožní dosáhnout nejjasnějšího a nejostřejšího snímku odražení.

Snímky s efektem vodní hladiny a reflexními snímky mohou vytvářet krásné a dech beroucí obrazy. Tento průvodce vám pomůže pochopit principy, které se hodí k vytváření těchto snímků. Díky správnému nastavení expozice, použití správných filtrů a dobré techniky ​​ostrého zaostření budete moci dosáhnout úžasných snímků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení