fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce kompozicí vysokých a nízkých úhlů pohledu

Kompozice je jednou z nejdůležitějších částí fotografie. Je to způsob, jakým se fotografie prezentuje, a určuje, kterou část fotografie se diváci budou soustředit. Dobře provedená kompozice může mít velký dopad na to, jak diváci vnímají fotografii. Průvodce kompozicemi vysokých a nízkých úhlů pohledu může pomoci fotografům při tvorbě kompozic, které vyhovují jejich potřebám.

Vysoké úhly pohledu

Vysoké úhly pohledu jsou nejčastěji používané pro fotografování zvířat a přírody. Tyto úhly pohledu poskytují velmi dramatickou perspektivu, kterou můžete použít k vytváření efektivních kompozic. Tyto úhly pohledu jsou obzvláště účinné pro to, aby se fotografii dostalo pozornosti, a často ji dělají přitažlivější.

Nízké úhly pohledu.

Nízké úhly pohledu jsou účinným způsobem, jak vytvořit dramatickou kompozici. Tyto úhly pohledu jsou obzvláště účinné pro to, aby se zdůraznil hlavní subjekt fotografie. Můžete také použít nízké úhly pohledu k vytváření dynamičtějších a více emocionálních kompozic.

Průvodce kompozicemi vysokých a nízkých úhlů pohledu je skvělým nástrojem pro fotografy, kteří se snaží vytvořit kompozice, které odpovídají jejich potřebám. Je důležité si uvědomit, že každý úhel pohledu má jiné silné a slabé stránky a je důležité, aby je fotograf používal správným způsobem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení