fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce fotografováním sportovních událostí v noci

Fotografování sportovních událostí v noci může být obtížné, ale s odpovídající přípravou a technikami se můžete naučit, jak fotografovat skvělé snímky. Tento průvodce vám pomůže začít s fotografováním sportovních událostí v noci.

Příprava pro fotografování sportovních událostí v noci

Před začátkem fotografování sportovních událostí v noci je nezbytné připravit si vybavení. Začněte tím, že si vyberete správnou digitální zrcadlovku a objektiv. Použijte objektivy s dobrou citlivostí. Může to být objektiv typu „pancake“ nebo objektivy se zvětšením. Dále je důležité, abyste měli dostatečné množství baterií a paměťových karet. Důležité je také mít správné osvětlení a stativy.

Tipy pro fotografování sportovních událostí v noci

Než se pustíte do fotografování sportovních událostí v noci, je důležité se ujistit, že máte správný nastavení digitální zrcadlovky. To znamená, že je třeba nastavit citlivost ISO, expoziční režim, expoziční čas a další nastavení. Používejte dlouhé expoziční časy, abyste získali více světla. Kromě toho si ujistěte, že máte správné pozadí a kompozici. To vše je nezbytné pro fotografování sportovních událostí v noci.

Fotografování sportovních událostí v noci je obtížné, ale s odpovídajícími technikami a postupy je to možné. S tímto průvodcem si můžete být jisti, že budete schopni fotografovat vynikající fotografie zábavných sportovních událostí v noci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení