fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jaký typ make-upu doporučujete pro portrétní fotografii v ateliéru

Portrétní fotografie je jednou z nejpopulárnějších fotografických disciplín. Vytváří památku na člověka, jehož obličej vyjadřuje pocity a emoce. Proto je důležité, aby make-up byl správně zvolen, aby byl zachycen dokonalý portrét. V tomto článku vám poradíme, jaký typ make-upu je nejlepší pro portrétní fotografie v ateliéru.

Prozrazujeme: Tyto trendy make-upy jsou ideální pro portrétní fotografii!

Make-up pro fotografování by měl být tak, aby vynikly nejen kontury obličeje, ale i skvělé detaily. Kombinace hutného a něžného make-upu je skvělým začátkem, který vyžaduje jemné odstíny, aby vypadaly přirozeně. Nezapomeňte, že make-up by měl být lehký a přirozený, abyste dosáhli požadovaného efektu. Používejte jemnější a jasnější odstíny, aby pleti dodaly svěží vzhled. Můžete také použít jemnou dávku bronzového stínu, abyste vyzdvihli rysy obličeje.

Některé trendy make-upy, které jsou ideální pro portrétní fotografii v ateliéru, zahrnují rozjasňovač a rozjasňovač. Rozjasňovač je skvělý způsob, jak zdůraznit rysy obličeje a dodat pleti přirozený lesk. Rozjasňovač je skvělý, protože můžete použít různé odstíny, aby vynikly jemné detaily ve tváři.

Získejte svůj dokonalý portrét s našimi tipy na make-up ateliéru!

Pokud jde o make-up, měli byste se vyhnout silným, lesklým a tmavým odstínům, které mohou fotografii znečistit. Tmavé odstíny by se měly používat velmi opatrně, protože mohou vypadat příliš uměle. Místo toho se snažte používat jemné, něžné a jasnější odstíny, aby přirozeně vynikly rysy obličeje.

Vzhledem k tomu, že fotografie je kresba světlem, je důležité, aby make-up byl správně navržen tak, aby dovolil světlu ladit se obličejem. Je důležité používat tónovací krémy s nízkou intenzitou, aby vyhověly jasům blesku. Doporučujeme také používat matné produkty, protože jsou schopny zajistit přirozený lesk.

Doufáme, že vám tento článek pomohl pochopit, jaké typy make-upu jsou nejvhodnější pro portrétní fotografii v ateliéru. Pokud se rozhodnete vyzkoušet jeden z těchto trendů, určitě se ujistěte, že se držíte jemných a něžných odstínů, abyste dosáhli dokonalého portrétu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení