fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vypadat dobře na fotografiích, když nevíte, co si obléct

=== INTRO: Fotografie je vynikající způsob, jak uchovat vaše nejkrásnější vzpomínky. Pokud nevíte, jak se obléct pro fotoaparát, zde je několik tipů, které vám pomohou vypadat dobře na fotografiích.

Jak si můžete udělat dobrou vizáž pro fotky?

Před tím, než jít ven a dát se fotit, zvažte svůj make-up. Nejen, že vám to dodá sebevědomí, ale také vám pomůže ve výsledné fotografii. Pokud jste spíše na osvěžující straně, stačí jen obočí, řasenka a tónovaná hydratační krém. Pokud jste odvážnější, můžete si dát trochu více make-upu, ale bacha na to, abyste to nezakryli příliš mnoho.

Nezapomeňte také vyzkoušet několik účesů, než se rozhodnete jít ven a zvednout fotoaparát. Můžete si vyzkoušet nějaké nápadité účesy, případně je můžete spojit s různými doplňky, jako jsou čelenky a vlasy.

Dalším důležitým krokem je vybrat si oblečení, které bude vyhovovat vašemu stylu. Oblečení, které se vám bude líbit, vás bude cítit pohodlně a vypadat dobře. Nechte se inspirovat, co se týče barev a stylu, který vám sedí. Také se ujistěte, že nechoďte ven bez doplňků, jako jsou kabelky, šály, klobouky a náramky.

Jak se obléci, abyste na fotkách vypadali dobře?

Nejdůležitějším krokem je vybrat si správnou barvu oblečení. Pokud chcete, abyste na fotkách vypadali svěže, sáhněte po odstínech, jako je bílá, šedá nebo béžová. Pokud chcete více oživit fotografii, sáhněte po barevných odstínech, jako je červená, modrá nebo černá.

Dalším krokem je vybrat si správný střih oblečení. Pokud chcete ukázat postavu, sáhněte po úzkých legínách nebo džínách a doplněte je svetrem s výstřihem V. Pokud byste chtěli být na fotkách elegantní, oblečte si šaty nebo sukně s výstřihem do V.

Posledním krokem je vybrat si správnou obuv. Pokud chcete, abyste na fotkách vypadali elegantně, sáhněte po lodičkách nebo sandálech. Pokud chcete, abyste vypadali uvolněně a přirozeně, oblečte si tenisky nebo balerínky.

=== OUTRO: Ať už se fotíte venku nebo v ateliéru, oblékání k vyfocení je nezbytné. Pravidla jsou jednoduchá: vyberte si barvu, střih a obuv, které vám nejlépe sedí, abyste vypadali svěží a dobře. S pomocí těchto tipů budete na každé fotografii vypadat jako profesionál!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení