fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit přirozené prostředí pro portréty v ateliéru

Portréty jsou jednou z nejvzdálenějších forem fotografického umění – od fotografování krajiny, kde často vyžadují nějakou úpravu a úpravu, aby se dosáhlo požadovaného vzhledu, až po portréty, které jsou plné přirozenosti a kouzla. Chcete-li vytvořit úžasnou portrétní fotografii, musíte vytvořit přirozené prostředí, které bude nejen příjemné pro model, ale také ukáže jeho osobnost.

Vtipný Ateliér vytváří Přirozenost

Vtipný ateliér může být skvělým prostředím pro portréty, které jsou plné energie a výbušnosti. Za tímto účelem byste měli zvolit ateliér s pestrými barvami, vysokým stropem a širokými okny, díky kterým bude prostředí dostatečně světlé a příjemné. Vyberte si pohodlnou židli a stůl, kde se může model cítit pohodlně. Kromě toho byste měli zvolit některé kontrastní prvky, které poskytnou fotografii úžasnou texturu a dynamiku.

Tvoříme Domácí Oázu pro Portréty

Domácí oáza je pro portrétní fotografování neuvěřitelně kouzelnou volbou. Proto byste měli vybírat místnosti, které mají pohodlné a útulné prostředí – například houpací síť, křeslo nebo matrace. Můžete se také snažit využít i pomocné prvky – například malé bytové dekorace, květiny, malby nebo knihy – které mohou pomoci fotografii vytvořit přirozený a intimní vzhled.

Vytvoření přirozeného prostředí pro portrétní fotografii není tak obtížné, jak se na první pohled může zdát. Stačí se jen trochu zamyslet nad tím, co bude nejvíce vyhovovat modeli a jaké prvky můžou pomoci vytvořit úžasnou atmosféru. Užijte si to, budete mít úžasné portréty!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení