fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak převést obyčejné fotky na umění

Fotografování je jednou z nejpopulárnějších aktivit na světě. Můžete zobrazit a zaznamenat okamžiky, které chcete vychutnat po celý život. Ale říká se, že fotografie může být mnohem více než jen zábavná vzpomínka. Můžete transformovat fotografie do uměleckých děl. Pojďme se podívat, jak toho dosáhnout.

1. Transformace fotografií

Jedním z nejlepších způsobů, jak získat umělecké fotografie, je transformace, která může být provedena s pomocí několika technik. První z nich je změna barevného odstínu. Tato technika vám umožní získejte úplně jinou verzi vaší fotografie změnou jejího barevného odstínu. Dalším způsobem je použití tónové křivky. Toto nástroj vám umožní mírně upravit a zarovnat světlo, které vytváří vaše fotografie. Také si můžete vyzkoušet různé filtry, které vám pomůžou dostat se tam, kde chcete.

2. Z fotografií na umění

Vzhledem k tomu, že máte v ruce některé z technik transformace fotografií, můžete se posunout k vytváření uměleckých děl. Máte-li fotografii, která působí klidně, možná chcete vyzkoušet její upravení do monochromatického tónu. To vám pomůže vytvářet působivé fotografie s jednou barvou. Dalším nápadem je vyzkoušet abstraktní fotografii. Můžete toho dosáhnout změnou textury, kontrastu nebo barevného odstínu. Také se můžete zaměřit na zkreslení vaší fotografie, abyste dosáhli kreativního efektu.

Fotografie může být mnohem více než jen zábavná vzpomínka. Transformací fotografií se můžete posunout k vytváření uměleckých děl. Můžete vyzkoušet změnu barevného odstínu, použít tónovou křivku, filtry, monochromatické tóny a abstraktní fotografie. Vyzkoušejte si je a užijte si vytváření uměleckých děl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení