fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak fotografovat večerní oblohu

Všichni se můžeme zbláznit z večerní oblohy, uchvácené hvězdami a třpytivým měsícem. Chcete-li fotografovat večerní oblohu, budete potřebovat některé speciální vybavení a znalosti, abyste dosáhli skvělého snímku. Následující kroky vám pomohou získat dokonalou fotografii večerní oblohy.

Co je potřeba

Pokud chcete fotografovat večerní oblohu, budete potřebovat dlouhou expozici. Budete také muset mít fotoaparát s manuálním režimem, vybavený objektivem s pevnou ohniskovou vzdáleností, stativem, širokoúhlým filtrem a nastavitelným clonovým číslem.

Jak fotografovat večerní oblohu

Nejprve si vyberte krásné místo s otevřenou oblohou, co nejdále od světel města. Poté nastavte váš fotoaparát na manuální režim, abyste mohli přizpůsobit expozici. Poté nastavte clonové číslo na hodnotu, která bude poskytovat dostatečně dlouhou expozici pro pořízení krásných hvězd. Nezapomeňte také použít širokoúhlý filtr, který vám pomůže minimalizovat šum. Pak můžete nastavit svůj stativ, kompozici snímku a začít fotografovat.

Fotografování večerní oblohy je skvělý způsob, jak si užít atmosféru večera a zaznamenat její krásu. Několik různých úprav a správné vybavení může držet vaše fotografie večerní oblohy na nové úrovni. Takže se nebojte vyrazit fotit a objevovat, co se skrývá pod nekonečným nebem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení