fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak dosáhnout zářících efektů s bokeh světly ve snímcích

Efekt bokeh se stává čím dál oblíbenějším uživateli fotografie. Bokeh je vizuální efekt, který se používá k vytvoření zářivých a rozmazaných pozadí. Bokeh světla lze dosáhnout tvorbou zářivých nebo rozmazaných pozadí, což může přidat hloubku a dramatický efekt do vaší fotografie. Tento článek popisuje, jak dosáhnout zářivých efektů s bokeh světly ve snímcích.

Jak dosáhnout zářivých efektů

Chcete-li dosáhnout bokeh efektu, musíte nastavit svou kameru tak, aby vytvářela rozmazané pozadí. Použijte rychlý objektiv se světelností alespoň f/2.8, abyste mohli dosáhnout co nejvíce rozmazaní. Použijte také dlouhé ohniskové vzdálenosti a otevřete clonu co nejvíce, aby se zlepšila světelnost objektivu. Dalším užitečným trikem je nastavení zaostřovacího bodu ve vaší kameře na potřebnou vzdálenost. Čím více se zaostříte na pozadí, tím více bude zaostřeno.

Bokeh světla ve snímcích

Nejlepším způsobem, jak dosáhnout bokeh efektu ve svých snímcích, je použít speciální světla. Speciální světla se obvykle používají k tomu, aby se zdůraznily objekty na snímku, ale mohou také vytvořit zářivé pozadí. Světla mohou být umístěna kolem hlavního objektu, aby se vytvořily zářivé efekty. Světla mohou také být umístěna tak, aby vytvářely siluety, vytvářely více rozostření nebo vytvářely rozmazané pozadí.

Takže, chcete-li dosáhnout zářivých efektů s bokeh světly ve snímcích, musíte nastavit kameru se správnými parametry a použít speciální světla. Když správně použijete světla, můžete dosáhnout dramatických a zářivých efektů, které vaši fotografii dodají hloubku a dramatický efekt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení