fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak dosáhnout efektu zrcadlení ve fotografii vody

=== INTRO:
Efekt zrcadlení se používá ve fotografii vody k vytvoření krásného obrazu snímku. Může to být sluneční svit na hladině jezera, mořských vln nebo odlesků na zrcadle vody. Tyto obrazy mohou být úžasné, ale vyžadují správnou techniku, aby se daly dosáhnout. Následující článek se zaměří na to, jak dosáhnout efektu zrcadlení ve fotografii vody.

Co je efekt zrcadlení

Efekt zrcadlení je technika fotografování, která se používá pro zachycení detailů ve vodě. Tento efekt se obvykle používá, když se fotograf chce soustředit na krásnou hladinu vody, jako je moře, jezero nebo bazén. Efekt zrcadlení je vytvářen tím, že se světlo odráží na hladině vody. V důsledku toho se objekty, které se nacházejí nad vodou, odrážejí ve vodě. Tato technika může být použita k vytváření krásných obrazů, kde se nejen objekty nad vodou, ale také světla odráží ve vodě.

Jak dosáhnout efektu zrcadlení ve fotografii vody

Abyste mohli dosáhnout efektu zrcadlení ve fotografii vody, musíte mít správné osvětlení a správnou techniku. Nejdůležitější je, abyste se snažili, aby světlo padalo na vodu paralelně. To znamená, že pokud vezmete fotku večer, musíte se postarat, aby slunce svítilo na vodu bezprostředně nad vodou. Také je dobré, abyste se postarali o to, aby voda byla co nejklidnější, čímž se zvýší odraz ve vodě. Když už máte správné osvětlení, je dobré použít dlouhou expoziční dobu, abyste mohli zachycené obrazy ve vodě.

Efekt zrcadlení je úžasná technika pro zachycení krásných obrazů ve vodě. Abyste ale mohli dosáhnout tohoto efektu, je nutné, abyste se postarali o správné osvětlení a techniku. Když to budete mít, budete schopni vytvořit úžasné obrazy, které se jednou stanou vaším nejoblíbenějším zdrojem inspirace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení