fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování vintage portrétů s retro vzhledem

Vintage portrétové fotografie je velmi populárním trendem mezi fotografy a modelkami. Práce s vintage portrétovou fotografií je o nastavení správné atmosféry a o to, abyste vytvořili dokonalou fotografii se šarmem a kouzlem. Vintage portrétové fotografie může mít svůj specifický retro vzhled, který je velmi oblíbený mezi lidmi po celém světě.

Vintage portrétové fotografování

Vintage portrétové fotografování je proces, při němž fotograf vytváří snímky, které mají napodobovat starší styly portrétové fotografie. Fotografové se při tom často obrací k historickým technikám, jako je umělecké šerosvitu a dobové filtry. Jsou také často vybírány vintage oblečení a osobní doplňky, aby se dosáhlo obrazu s vintage prvky.

Retro vzhled v portrétu

Retro vzhled v portrétu se dosáhne pomocí výběru správného oblečení, doplňků a detaily scény. Nejdůležitějším faktorem je správné osvětlení, které může být ve stylu starého hollywoodského filmu nebo může být nastaveno ve stylu starých fotografií. Navíc můžete také použít různé filtry a úpravy, abyste dali fotografii dokonale retro vzhled.

Vintage portrétové fotografie je skvělou cestou, jak zachytit okamžik s kouzlem vintage stylu, a může být obzvláště efektivní, pokud se správně aplikují retro prvky. Fotografové by měli být schopni vytvořit kreativní a zábavné fotografie, které jsou stylové a vypadají skvěle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení