fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování portrétů v zimním podzimním světle: pastelové tóny

Fotografování portrétů zimním a podzimním světlem je skvělým způsobem, jak vytvořit jedinečné a nádherné fotografie. Použití pastelových tónů může vést k nádherným výsledkům, které dodají portrétům přesně ten správný nádech. Tento článek vám poradí, jak využít zimní a podzimní světlo pro portrétování s pastelovými tóny.

Zimní Portrétování

Zimní portrétování může být jedním z nejpříjemnějších způsobů, jak fotit. Zimní světlo je díky nízké obloze jemné a uklidňující, často zdůrazňuje kůži a dodává fotografii svěží, čistý vzhled. Navíc, když fotíte zimou, je vyšší pravděpodobnost, že se budete moci vyhnout lidem nebo jiným rušivým prvkům, což usnadní práci a umožní vám se soustředit na portrétovanou osobu.

Pastelové Tóny

Pastelové tóny, které je možné dosáhnout při fotografování zimním nebo podzimním světlem, jsou skvělým způsobem, jak fotografii oživit. Je důležité si uvědomit, že pastelové tóny budou vypadat jinak, pokud použijete denní světlo nebo umělé světlo. Pastelové tóny jsou nejvíce viditelné v zimních a podzimních světlech, což je také ideální čas pro portrétování. Je důležité, abyste se při fotografování se zimním světlem snažili vyhnout ostrým stínom, abyste dosáhli měkkého a pastelového vzhledu.

Fotografování portrétů zimním a podzimním světlem s pastelovými tóny je skvělým způsobem, jak vytvořit krásné fotografie. Nízké oblohy a pastelové tóny dodají fotografiím přesně ten správný nádech. Nezapomínejte však na další techniky portrétování, jako je správné osvětlení, stín a kompozice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení