fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování portrétů v reálném prostředí – použití přírody a architektury

=== INTRO:
Fotografování portrétů v reálném prostředí je stejně důležité jako ve studiu. Není to jen o výběru správného místa, ale i o vytváření příjemné atmosféry. Když fotografujete v přírodě nebo mezi budovami, můžete dosáhnout velmi poutavých a kreativních portrétů. Pojďme se podívat, jak můžete fotografovat portréty, aniž by byl slunečný den.

Více jak jen slunečný den

I když slunečný den je skvělý pro fotografování portrétů v přírodě, často se můžeme setkat s oblačností nebo dokonce deštěm. Proto je důležité, abyste se nenechali odradit od fotografování v náročných podmínkách. Místo toho zkuste použít některé z těchto technik. Například, můžete zkusit hrát si s vyvážením bílé, když fotografujete v dešti. Místo toho, abyste použili nejjemnější bílou, můžete zkusit použít střední odstíny, aby se fotografie cítila chladněji nebo mohou být použity tmavější odstíny pro vytvoření studené atmosféry.

Fotografování portrétů v přírodě a mezi budovami

Kromě pracování s oblačností nebo deštěm, můžete také použít přírodu a architekturu k rozvinutí vašich portrétů. Příroda je skvělým zdrojem pro portrétování. Můžete například fotografovat v lese, na louce, na pláži nebo na horách. Každé prostředí má svou vlastní atmosféru, která může být použita pro vylepšení vašich fotografií. Také můžete fotografovat portréty mezi budovami a ulicemi pro vytvoření moderního a kontrastního vizuálu.

=== OUTRO:
Fotografování portrétů v reálném prostředí je skvělý způsob, jak vylepšit vaše portrétní fotografie. Díky použití přírody a architektury můžete dosáhnout unikátních a poutavých výsledků, které by mohly být obtížné vyfotit ve studiu. Nezapomeňte také pracovat s oblačností nebo deštěm a poznejte, co to může přinést vašim fotografiím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení