fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování lidského pohybu a akčních scén ve městě

Fotografie je populárním způsobem vyjádření a zachycení okamžiku. Lidský pohyb a akční scény ve městě jsou obzvláště fascinující, protože je to často dynamický a živý prostor. Tato článková série se zaměří na to, jak fotografovat lidský pohyb a akční scény ve městě.

1. Pohyb v městském prostředí

Město je pozoruhodným místem pro fotografy. Lidé jsou na každém rohu, takže je snadné zachycovat jejich pohyb. Tam, kde lidé žijí a pracují, jsou obvykle zajímavé scény, které mohou být zachyceny. Pohyb v městském prostředí může být rychlý nebo pomalý, takže stojí za to zásobit se různými expozičními časy, abyste dosáhli požadovaného efektu.

2. Fotografování akčních scén

Akční scény jsou ve městě také běžné. Například na trhu nebo na náměstí můžete fotografovat lidi, kteří se pohybují, tančí, zpívají nebo hrají hudbu. Důležité je také dobře vybrat pozadí pro vaši fotografii, abyste mohli vytvářet zajímavé kompozice. Stejně jako u pohybu v městském prostředí, musíte se postarat o výběr expozičního času, abyste získali různé efekty.

Fotografování lidského pohybu a akčních scén ve městě je fascinující a může vést k vysoce kreativním a zajímavým fotografiím. Použitím technik jako různé expoziční časy a výběr správného pozadí můžete dosáhnout skvělých výsledků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení