fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba výtvarných selfie: vyjádřete svou osobnost na fotografiích

=== INTRO:
Tvorba výtvarných selfie je moderní trend, který umožňuje lidem vyjádřit svou osobnost a přitom si užít trochu zábavy. V tomto článku se budeme blíže zabývat tím, jak můžete vyjádřit svou osobnost na fotografiích.

Tvorba výtvarných selfie

Tvorba výtvarných selfie začíná základním sebevědomím a schopností identifikovat, co je kreativní a zajímavé pro váš styl. Nejdůležitější částí je vybrat správné pozadí, které bude odrážet vaši osobnost. Poté můžete přidat různé efekty, jako jsou různé barvy, textury nebo dokonce 3D objekty. Dalším krokem je vybrat správný make-up a účes. Pokud chcete, můžete dokonce i vyzkoušet různé účesy, aby se vaše fotka líbila ještě více.

Vyjádření osobnosti na fotografiích

Tvorba výtvarných selfie vám umožňuje vyjádřit svou osobnost na fotografiích. Můžete přidat různé prvky, které odpovídají vašemu stylu. Fotografie může být odrazem vašich nálad, vašeho stylu, vašich myšlenek nebo dokonce vašeho oblíbeného místa. Můžete si dokonce vybrat různé úhly, aby vaše fotografie byla více zajímavá. Na fotografiích můžete také zobrazit vaše emoce a názory. Výtvarné selfie vám tedy umožňuje vyjádřit mnohem více než jen obyčejné selfie.

=== OUTRO:
Tvorba výtvarných selfie je skvělý způsob, jak vyjádřit svou osobnost a přitom si užít trochu zábavy. Vyberte si zajímavé pozadí, efekty, make-up a účes a vyjádřete svou osobnost na fotografiích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení