fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba street fotografie v černobílém stylu: návrat k jednoduchosti

Street fotografie je druh fotografování, který přináší rychlé, bezprostřední a často přímočaré zachycení rytmu, dynamiky a atmosféry městského života. Street fotografie poskytuje nekonečnou škálu možností pro kreativitu a experimentování, a může být také dokonalou příležitostí pro návrat k jednoduchosti. Černobílý styl tvorby street fotografie je skvělým způsobem, jak se zaměřit na podstatu fotografovaného okamžiku a zároveň prohloubit svou kreativitu.

Tvorba Street Fotografie

Street fotografie se zaměřuje na zachycení městského života. Může se jednat o lidi, jejich reakce, momenty, zvuky a vůně, které se objevují ve veřejných prostorech. Street fotografování je často o vzrušení, rychlosti a pozorování okamžiku. Street fotografové by měli být upřímní a vyjadřovat se skrze své práce.

Černobílý Styl a Jednoduchost

Fotografování v černobílém stylu je skvělým způsobem, jak se zaměřit na podstatu fotografovaného okamžiku bez rozptylování pozornosti barvou. Odstraňováním barev jsou detaily a textury mnohem zřetelnější a vynikající. Černobílý styl se může zdát jednodušší než barevný, ale ve skutečnosti vyžaduje více úsilí. Kreativita a schopnost hledat různé úhly pohledu je klíčem k úspěšné tvorbě street fotografií v černobílém stylu.

Tvorba street fotografií v černobílém stylu je skvělým způsobem, jak prohloubit svou fotografickou kreativitu a zároveň vidět své okolí jinýma očima. Místo toho, abyste se soustředili na barvu, můžete se zaměřit na podstatu okamžiku a to, co jej skutečně dělá zajímavým. Černobílá street fotografie vám dává možnost přistupovat k okamžikům s větší jednoduchostí a zároveň vyjadřovat se skrze svou tvorbu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení