fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba snímků s efektem duhových barev v dešti

Tvorba snímků s efektem duhových barev v dešti je druh fotografie, který vytváří nezaměnitelný obraz pomocí několika jednoduchých technik. Tyto snímky jsou oblíbené mezi fotografy, kteří se snaží dosáhnout originálního obrazu. Tento článek se zaměří na principy a postupy tvorby fotografií s efektem duhových barev v dešti.

1. Principy efektu duhových barev v dešti

Efekt duhových barev v dešti se skrývá v poměru světla a stínu, který tvůrce fotografie používá k vytvoření nezaměnitelného obrazu. Světlo se odráží od kapek deště a vytváří krásné barevné odstíny. Je důležité, aby fotografická technika byla na místě správně nastavena, aby efekt bylo možné dosáhnout.

2. Postup tvorby snímků oficiálních fotografů

Nejprve je třeba nastavit správné nastavení kamery. Fotograf by si měl uvědomit, že efekt duhových barev v dešti se nejlépe projeví při světle s malou intenzitou. Proto je důležité vybrat si vhodnou časovou osu. Pro zachycení nejlepšího efektu je také nutné zapnout blesk. Nastavení expozice by mělo být krátké, aby se zabránilo rozostření. V závislosti na obrazu, který chce fotograf dosáhnout, je třeba také vybrat správný objektiv.

Tvorba snímků s efektem duhových barev v dešti je nádherná a obdivuhodná fotografická technika, která může vytvořit unikátní a zároveň přirozený obraz. Fotografové by měli vždy dbát na správné nastavení kamery a zvolit vhodnou časovou osu pro zachycení efektu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení