fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba siluetových portrétů: hra s tvary a kontrasty

Siluetové portrétní fotografie se stávají stále populárnějším řemeslem. Kombinovat tvarování a kontrasty, aby vznikl sytý obraz, je mnohem obtížnější, než by se mohlo na první pohled zdát. Jak tedy získat dokonalou siluetovou fotografii?

Siluetové portrétní fotografie

Siluetové portrétní fotografie se vyznačují svým zvláštním a temným pojetím, které může vyjádřit mnoho emocí. Jsou obzvláště nápadité a mohou být zachyceny v mnoha různých formách. Tyto fotografie mohou být zachyceny různými způsoby, jako například při fotografování modelu proti jasnému pozadí nebo při fotografování siluety proti měsíci.

Hra se tvarováním a kontrasty

Tvorba siluetových portrétů je spíše uměním než technikou. Je důležité vytvořit obraz, který je dokonale vyvážený. Je třeba si uvědomit, jak se tvarování a kontrasty vzájemně ovlivňují. Je třeba vybrat pozadí, které bude zcela zaostřené, aby se zdůraznila silueta, což je důležité pro vytvoření atraktivní a dokonale vyvážené fotografie. Správné nasvícení je také důležité, aby se zdůraznilo tvar a kontrast modelu. Základní principy mohou být opakovány a zlepšovány, takže můžete vytvářet skvělé portréty po celou dobu.

Tvorba siluetových fotografií je skvělým způsobem, jak získat nápadité a kreativní fotografie, které mohou vyjádřit mnoho emocí. Je to také skvělý způsob, jak se naučit nové techniky fotografování a hrát si s tvarováním a kontrasty. Pokud máte chuť, můžete získat úžasné siluetové portréty, které jsou jedinečné a ohromující.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení