fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba portrétů v temných a atmosférických lesních prostředích

Tvorba portrétů v temných a atmosférických lesních prostředích je jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak fotografovat. Může to však být také trochu náročnější proces než jen nastavení fotoaparátu a stisknutí spouště. Díky těmto návodům vám pomůžeme připravit se na to, abyste vytvořili úžasné portréty v lesním prostředí.

Práce na portrétu v lese

Tvorba portrétů v lese může být náročná, ale je také velmi zajímavá. Musíte být pohotoví a rychle reagovat na různé situace, ať už je to odlišné světlo nebo přítomnost jiných lidí. Nejprve si musíte vybrat místo, kde budete fotografovat, a pak zvolit odpovídající nastavení fotoaparátu.

Tvorba atmosféry pro portrét

Abyste vytvořili atmosféru, je nutné věnovat pozornost nejen světlu, ale i dalším prvkům okolí. Zvažte použití doplňkových světel, pokud je to možné. To vám umožní lepší kontrolu nad výsledným portrétem. Věnujte pozornost i druhům oblečení, které modele nosí. Kombinace neutrálních a barevných odstínů vytváří působivé a atmosférické portréty.

Fotografování portrétů v lese může být náročné, ale také velmi zábavné. Při správném nasvícení a úpravách můžete vytvořit neuvěřitelné portréty, které odhalí krásu tohoto lesního prostředí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení