fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba portrétů s využitím záblesků blesku a záře neonových světel

Fotografování portrétů může být ve své podstatě velmi zajímavou zkušeností. Kreativní fotografové mohou využít mnoho různých technik a technologií pro získání požadovaného efektu. Tvorba portrétů s využitím záblesků blesku a záře neonových světel je jednou z těchto technik, která může být velmi efektivní při vytváření portrétů.

Využití záblesků blesku

Použití blesku je efektivní způsob, jak vytvořit portrét. Použitím blesku lze vytvářet efekty, které nemohou být dosáhnuty bez něj – jako je například ostré světlo pro vyostření předmětu nebo vytváření dramatických efektů. Vnesením záblesku do scény lze také dosáhnout efektu rozostření pozadí, což je velmi užitečné pro portrétní fotografii.

Využití neonových světel

Použití neonových světel může přidat do portrétu zajímavou dynamiku. Neonová světla mohou být využita k vytvoření dramatické atmosféry, jejichž intenzita a rozložení je může přizpůsobit jakýmkoli požadovaným efektům. Neonová světla mohou být rozmístěna tak, aby byly zamířena na předmět portrétu, což z něj vytvoří jasnou a ostrou postavu.

Tvorba portrétů s využitím záblesků blesku a záře neonových světel je velmi efektivní technikou pro tvorbu portrétů. Pozorováním okolí a správným použitím těchto technik lze vytvořit nezapomenutelné portréty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení