fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba portrétů s využitím prvku sklenice a odlesku

Tvorba portrétů je dlouhou tradicí, která se vyvíjí od starých časů. Ať už jste profesionální fotograf nebo amatér, portrétování je oblíbenou formou umění. Existuje mnoho způsobů, jak vytvořit portrét – například pomocí sklenic a odlesku. Tento článek se podívá na tvorbu portrétu s využitím prvku sklenice a odlesku.

Tvorba portrétů s prvkem sklenice

Použití sklenic k vytvoření portrétu je jedním z jednodušších způsobů, jak se ponořit do portrétování. Sklenice může být obyčejná, barevná nebo prošívaná – všechny tyto typy lze použít k vytvoření úžasných portrétů. Sklenici lze použít k vytváření odlesku, který může být použit k vytváření efektu portrétu.

Odlesk a jeho využití

Odlesk je nejdůležitější prvek v portrétování s využitím sklenice. Odlesk se může vytvářet různými způsoby. Můžete si například vybrat pozadí a sklenici umístit tak, aby vytvořila odraz v pozadí a vytvořila iluzi. Můžete také použít sklenici k vytváření odrazů v očích subjektu. To může vytvořit úžasný efekt, který je skutečně okouzlující.

Tvorba portrétů s prvkem sklenice a odlesku je jednou z nejzajímavějších metod portrétování. S využitím sklenic a odlesku lze vytvořit úžasné efekty, které mohou dodat portrétu úžasný vizuální dopad. Trénováním a experimentováním s různými pozadími a sklenicemi lze vytvořit vynikající portréty, které mají úžasný vizuální dopad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení