fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba portrétů s využitím geometrických tvarů

Geometrické tvary se často používají pro vytvoření portrétů. Umožňují vám vytvářet nádherné a přesné portréty, které mají jedinečný vzhled. Je to skvělá technika pro všechny, kteří milují vytvářet umění s pomocí geometrických tvarů.

Umělecký potenciál geometrických tvarů

Geometrické tvary se často užívají k vytvoření portrétů. Použitím geometrických tvarů se dá vytvářet krásný a přesný portrét s jedinečným vzhledem. Ztvárňují členy rodiny, oblíbené umělce, celebritu, nebo dokonce sami sebe. Umělecký potenciál geometrických tvarů je obrovský.

Vytvoření portrétů s geometrií

Vytváření portrétů s geometrií je jednou z nejvíce oblíbených uměleckých technik. Začíná se tím, že se vybere fotografie nebo obraz, který se bude ztvárňovat. Dále se nakreslí geometrický obrys portrétu a vybrané oblasti jsou zdůrazněny nebo potlačeny. Použitím různých geometrických tvarů a barev může být portrét vyzdvihnut.

Vytváření portrétů s geometrií je skvělá technika pro všechny, kteří milují tvořit umění s použitím geometrických tvarů. Geometrické tvary mohou být použity pro vytvoření krásných a přesných portrétů. Použitím různých geometrických tvarů a barev můžete dosáhnout neuvěřitelných výsledků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení