fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba portrétů s efektem pohybu a rychlosti

Pohyblivé portréty jsou moderním trendem v umění a designu. Jsou to portréty, které mají efekt pohybu a rychlosti. V poslední době se získávají stále větší popularitu, a to díky svým technickým možnostem a ohromnému dopadu na diváky. Tyto portréty mohou být vytvořeny mnoha různými způsoby, a to od analogových technik až po moderní počítačové technologie. Tento článek se zaměří na tvorbu těchto portrétů s efektem pohybu a rychlosti.

Pohyblivé portréty

Pohyblivé portréty jsou dynamické portréty, které mají schopnost zobrazit pohyb v jedné fotografii nebo obrazu. Mohou být vytvořeny mnoha různými způsoby, jako je například tvorba panoramatických portrétů, použitím kamerového záznamu, vytvářením jednorázových fotografií nebo dokonce použitím více fotografií, které jsou sestaveny do jednoho obrazu. Mezi nejčastěji používané metody patří využití počítačových programů pro tvorbu animací.

Efekt rychlosti

Tvorba portrétů s efektem rychlosti je také možná s použitím počítačových programů. Tato technika je založena na použití několika fotografií nebo animací, které jsou sloučeny do jednoho portrétu. Tento portrét zobrazuje efekt rychlosti, kdy se jednotlivé snímky pohybují při pohledu na portrét. Efekt je obzvláště zřetelný, když se portrét pohybuje.

Tvorba portrétů s efektem pohybu a rychlosti je skvělou cestou, jak ukázat dynamiku a pohyb ve fotografii. Ať už používáte analogové nebo digitální techniky, můžete vytvořit úžasné pohyblivé portréty, které budou působit ohromujícím dojmem na lidi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení