fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba atmosférických snímků v mlze a oparu

Vytváření atmosférických snímků v mlze a oparu je jednou z nejpůsobivějších technik, kterou fotografové mohou použít. Tato technika vyžaduje dobrou znalost terénu, správné nastavení fotoaparátu a vhodné počasí. Výsledek pak může být působivý a majestátní.

Atmosférické snímky v mlze

Mlha, která se objeví po deštivých a chladných nocích, je skvělým prostředím pro vytváření atmosférických snímků. Mlha totiž může sloužit jako efektní pozadí. Fotografové mohou následně vytvářet zajímavé kompozice a vyniknout v přírodních sceneriích. Kromě toho může být mlha použita jako základ pro zachycení zajímavých her světla a stínů.

Opar a zachycení kouzla přírody

Opar je obzvlášť účinným efektem pro vytváření atmosférických snímků. Tento efekt se objevuje, když se teplý vzduch setká s chladným vzduchem. Výsledkem je hustý opar, který se může objevit nad rybníky, jezery nebo potoky. Opar může být skvělou příležitostí pro zachycení kouzla přírody. Fotografové mohou využít tento efekt pro vytváření pohádkových snímků s nezapomenutelným působením.

Vytváření atmosférických snímků v mlze a oparu je skvělou příležitostí pro zachycení kouzla přírody. Fotografové mohou využít tuto techniku pro vytváření magických a romantických snímků, které budou navždy zapsané ve vzpomínkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení