fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba abstraktních fotografií s použitím světel a stínů

Abstraktní fotografie jsou úžasným způsobem vyjádření uměleckého záměru. Záměrem je vykreslit bizarní tvary a struktury, které přitahují pozornost a vyvolávají v divácích různé emoce. I když se může zdát obtížné zhotovit abstraktní fotografii, je to ve skutečnosti jednoduché při dodržení správných principů.

Principy tvorby abstraktních fotografií

Abstraktní fotografie vyžaduje, aby fotograf využíval elementy kompozice jako jsou tvar, textura, stín a světlo. Jedním z důležitých principů je použití perspektivy. Můžete použít různé úhly fotografování, abyste dosáhli zajímavých efektů. Při fotografování můžete použít různé techniky, jako je zaostření na část obrázku, použití odrazů, použití filtrů nebo míchání barev.

Použití světel a stínů v abstraktních fotografiích

Světlo a stín jsou velmi důležitými prvky pro vytvoření abstraktních fotografií. Když fotografujete, měli byste se soustředit na to, jak jsou světlo a stíny rozmístěny v rámci obrazu. Světlo a stíny vám mohou pomoci zdůraznit určité části obrázku a vytvořit zajímavé textury. Díky jejich použití můžete vytvářet zajímavé abstraktní obrazy.

Tvorba abstraktních fotografií s použitím světel a stínů je skvělým způsobem pro uměleckou kreativitu. Použitím různých technik a perspektiv můžete dosáhnout dramatických výsledků. Použití světel a stínů je také velmi důležité k vytvoření skutečného abstraktního obrazu, který bude vyvolávat emoce u diváků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení