fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce tvorbou atmosférických portrétů v dešti

Fotografování v dešti může být velmi vzrušující, zvláště když se to dělá dobře. Kromě toho, že můžete získat skvělý portrét v krásném prostředí, můžete také využít dešťovou vodu k vytvoření atmosférických portrétů. Tento průvodce vám pomůže pochopit, jak vytvořit úžasné portréty v dešti.

Vytváření atmosférických portrétů ve dešti

Než se pustíte do tvorby atmosférických portrétů ve dešti, je důležité mít na paměti několik bezpečnostních opatření. Nejprve se ujistěte, že máte správně nastavený a zajištěný fotoaparát. Poté se ujistěte, že máte dostatečnou ochranu proti dešti. Doporučujeme použít vodotěsnou pláštěnku, abyste se ujistili, že fotoaparát zůstává sušý.

Před zahájením fotografování se ujistěte, že máte správné fotografické nastavení pro vytváření atmosférických portrétů. Čím nižší je citlivost ISO, tím lépe. Doporučujeme také snížit kompenzaci expozice, aby bylo dosaženo tmavších a intenzivnějších barev.

Tvorba kouzelného obrazu v dešti

Až budete mít fotoaparát připravený, můžete začít fotografovat portréty ve dešti. Je důležité upřednostnit velký objektiv s delší ohniskovou vzdáleností, abyste se mohli vyhnout rozmazání. Dalším důležitým aspektem je vyhledávat pozadí, které je ve skutečnosti pro fotografování v dešti ideální. To znamená, že zkuste vyhledat oblohu se mraky nebo dešťové kapky, které se odráží na pozadí.

Fotografování v dešti je skvělou příležitostí k vytvoření atmosférických portrétů, které mají kouzelný efekt. Použitím fotografických technik, správných nastavení a vyhledáváním správného pozadí můžete dosáhnout skvělých výsledků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení