fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce fotografováním pouličního umění a graffiti

Místní uliční umění a graffiti se stalo běžným a populárním fenoménem v ulicích mnoha měst. To se odráží v počtu lidí, kteří se zajímají o fotografování jejich okolního prostředí. Průvodce fotografováním pouličního umění a graffiti vám pomůže pochopit tuto zajímavou formu umění a vytvořit vynikající fotografie zasvěcením do technik a principů fotografování graffiti a street artu.

Street Art a Graffiti

Uliční umění a graffiti se dnes stala základní formou uměleckého projevu v mnoha městech. Uliční umění je obecně známé jako umění, které je vyrobeno na venkovních stěnách, sloupy a jiné veřejné plochy pomocí aerosolových sprejů, kříd a další materiály. Na rozdíl od graffiti je pouliční umění spíše zaměřeno na vizuální stránku a vyjadřuje se v různých formách, jako jsou sochy, obrazy a dokonce i instalace.

Příručka pro Fotografování

Fotografování uličního umění a graffiti může být obtížné a vyžaduje trpělivost a zručnost. K vytvoření kvalitních fotografií je důležité mít dobrý přístup k uměleckým dílům a umění zachycené na fotografiích. Je také důležité zvolit správné světelné podmínky a vybrat si správné perspektivy a úhly pohledu, aby se umění objevilo v jeho nejlepší podobě.

Fotografování pouličního umění a graffiti se stalo populárním uměleckým žánrem. Průvodce fotografováním pouličního umění a graffiti vám pomůže lépe porozumět tomuto fenoménu a přírode jeho uměleckého projevu. Použitím technik a principů fotografování graffiti a street artu můžete vytvářet skvělé fotografie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení