fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Použití různých barev pro výrazné portréty

=== INTRO:
Fotoaparát je více než jen nástroj pro zachycení obrázku. Kreativním fotografům může poskytnout výraznou paletu barev pro vytváření zábavných portrétů. Použití různých barev při fotografování portrétů může vytvořit vizuálně intenzivní a efektivní fotografii. Zde je několik tipů pro vytvoření výrazných portrétů s různými barvami.

Zábavné Barevné Portréty

Kombinace barevných schémat může být velmi užitečná pro tvorbu zábavných a zajímavých portrétů. Jako první se doporučuje, abyste se zaměřili na výběr pozadí, které se bude dobře doplňovat s oblečením a make-upem. Mezi nejoblíbenější odstíny patří kontrastní barvy jako modrá, červená nebo žlutá. Pokud se rozhodnete pro žlutou barvu, můžete ji kombinovat s modrou, červenou nebo jinou barvou.

Dalším tipem je použití barevných filtrů. Filtry dávají fotografiím zvláštní efekt a mohou se různě kombinovat s různými barvami pozadí. Filtrů je mnoho, například oranžový, modrý nebo fialový. Každý filtr poskytuje různou intenzitu barvy a dodává fotografii výrazný vzhled.

Užívejte Si Barvy!

Kromě barev pozadí a filtrů můžete také experimentovat s oblečením a make-upem. Například protože zelená je kontrastní barvou k červené, můžete si obléci zelenou a červenou barvu. Stejně tak můžete použít teplé barvy jako oranžovou a hnědou. Alternativně můžete použít studené barvy jako fialovou a modrou.

Make-up také můžete experimentovat s barvou. Vybírejte barvy, které budou kontrastovat s odstíny vašeho oblečení. Mezi nejoblíbenější patří stříbřitá, zlatá a bronzo. Je dobré zvolit odstíny, které budou přirozeně vypadat.

Používáním různých barev můžete vytvořit zábavné a výrazné portréty. Nezapomeňte vyzkoušet některé z těchto barevných schémat a kombinací. Fotografování barevných portrétů je skvělý způsob, jak experimentovat a vytvářet vizuálně úchvatné obrazy. Takže si užijte barvy a začněte fotografovat ty zábavné portréty!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení