fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Použití blesku pro portrétní fotografii

Blesková portrétní fotografie je oblíbeným způsobem zachycení portrétu, který poskytuje výsledek, který vypadá ohromující. Použití blesku pro portrétní fotografii může dát vašim snímkům nový život a přidat vám možnosti pro experimentování. Přečtěte si dál, abyste se dozvěděli o tom, jak můžete použít blesk pro portrétní fotografii.

Představujeme: Blesková Portrétní Fotografie

Blesková portrétní fotografie je druh fotografie, ve které se blesk používá k vyvolání portrétu. Blesky se často používají k přidání světla na místech, kde je jinak tma. To znamená, že můžete dosáhnout ohromujícího výsledku, který by jinak nebylo možné dosáhnout. Bleskové portrétní fotografie také umožňuje dosáhnout úžasného kontrastu mezi stíny a světlem, což je skvělý způsob, jak zachytit detailnost portrétu.

Jak Využít Blesk k Vytvoření Ohromujících Portrétů?

Abyste dosáhli skvělých portrétů pomocí blesku, je důležité vědět, kde ho nastavit. Pokud blesk použijete příliš blízko k vašemu modelu, můžete dosáhnout efektu „plakátového“ efektu, který způsobí, že model bude vypadat příliš tvrdě. Je lepší nastavit blesk co nejdále od modelu a nechat světlo dopadat na model z boku, protože to vytvoří přirozenější světlo a dodá portrétu větší hloubku.

Je také důležité myslet na to, jak blesk odráží od různých předmětů. Pokud si budete všímat okolí, ve kterém fotíte, můžete blesk odrážet od stínů, stěn nebo i stropu, což je skvělý způsob, jak osvítit model a vytvořit zajímavé stíny.

Použití blesku pro portrétní fotografii je skvělý způsob, jak dosáhnout ohromujících výsledků. Důležité je, abyste vytvořili přirozené světlo a zachovali detailnost portrétu. S trochou praxe a trpělivosti můžete dosáhnout neuvěřitelných portrétů, které uchvátí vaše publikum.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení