fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Noc je vaše doba: průvodce noční fotografií

Noční fotografie je jedním z nejúžasnějších způsobů, jak dokumentovat svět kolem nás. Díky nevyzpytatelnosti obrazu se můžeme vydat na neznámou cestu a objevit nové scény a příběhy. Noc je Vaše doba: Průvodce noční fotografií je skvělý zdroj informací pro začínající fotografy, kteří se chtějí naučit techniky noční fotografie.

Chystáte se na noční focení?

Před začátkem nočního focení je důležité se připravit a připravit se na nejrůznější situace. Vždy je dobré mít nejdůležitější vybavení a dostatek času na objevení nejlepších scén. Před odjezdem se ujistěte, že máte vybavení na správnou ochranu před počasím a světlem, a můžete se také připravit na úpravy expozice.

Jaké jsou zásady noční fotografie?

Noční fotografie je jiná než běžné denní fotografování. Když pracujete v temném prostředí, je důležité si uvědomit, že všechny techniky, které používáte během dne, mohou být uplatněny i během noci. Vyvážení bílé, expoziční časy a ISO čísla jsou všichni důležití pro zachování kvality obrazu. Je důležité pochopit, jak se změní obraz v noci, a přizpůsobit se těmto změnám.

Noc je Vaše doba: Průvodce noční fotografií je skvělým zdrojem informací pro všechny, kteří se chtějí naučit základy noční fotografie. Je důležité si uvědomit, že noční fotografie zahrnuje odlišné techniky než focení během dne. S dostatečnou přípravou a znalostí můžete vytvářet úžasné noční snímky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení