fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Kreativní použití stínů a světel ve fotografii portrétů na městských ulicích

Fotografování portrétů na městských ulicích je nejdůležitějším prvkem street photography. Správné použití stínů a světel ve fotografii portrétů může vytvářet unikátní efekty a výsledky, které budou mít originální styl. V tomto článku se podíváme na způsoby, jak kreativně využít stínů a světel ve fotografování portrétů na městských ulicích.

Přemýšlivé použití světla a stínu

Při fotografování portrétů na městských ulicích je potřeba věnovat pozornost správnému použití světla a stínu. Nádherné obrazy mohou být vytvářeny při využití stínu a světla v kontrastu. Světlo může být také skvělým způsobem použito pro odhalení klíčových detailů a rozmazání pozadí.

Fotografování portrétů na městských ulicích

Fotografování portrétů na městských ulicích může být skutečnou výzvou, ale ve správných podmínkách a se správným použitím stínů a světel mohou být vytvořeny skutečně úžasné portréty. Při fotografování venku je důležité věnovat pozornost stínu, který může poskytnout úžasné vizuální efekty. Je také důležité myslet na to, jak světlo dopadá na lidskou tvář a jak může ovlivnit výslednou fotografii.

Kreativní použití stínů a světel ve fotografii portrétů na městských ulicích může vytvářet unikátní vizuální efekty a vyvolat výjimečné emoce. Správné použití stínů a světel ve fotografii portrétů může mít obrovský dopad na výslednou fotografii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení