fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Kreativní použití stínů a světel ve fotografii architektury v noci

Fotografie noční architektury je oblast fotografie, která se zabývá fotografováním měst a staveb v nočních hodinách. Je to jedinečný způsob, jak zachytit architekturu, protože vám umožňuje vidět město nebo stavbu v nočním osvětlení. Jakmile se ponoříte do fotografování noční architektury, zjistíte, že existuje mnoho technik, které můžete použít k získání kreativní fotografie. Jsou to například stínové efekty a světelné efekty.

Stínové efekty ve fotografii noční architektury

Stíny mohou být kreativně použity ve fotografii noční architektury, aby se dosáhlo zajímavého výsledku. Například, pokud se díváte na budovu za tmy, můžete využít stíny k získání úžasných efektů. Můžete také použít světlo a stíny k vytvoření zajímavého kontrastu. Pro získání tohoto efektu můžete využít světlých a tmavých ploch, které v budově objevíte.

Světelné efekty ve fotografii noční architektury

Světelné efekty mohou být také kreativně použity ve fotografii noční architektury. Je to skvělý způsob, jak vytvořit zajímavý vizuální efekt, který zaujme diváky. Například, můžete použít techniku ​​známou jako light painting, když používáte různá světla, abyste vytvořili zajímavé tvary a úhly ve své fotografii. Zejména se jedná o skvělé funkce pro fotografii noční architektury, protože vám umožňuje vidět město nebo stavbu v něčem jiném než obyčejné noční osvětlení.

Fotografování noční architektury může být zábavným a kreativním zážitkem, zejména pokud využijete správnou techniku. Stíny a světla mohou být velmi užitečné při dosahování zajímavého výsledku. Pokud chcete dosáhnout nejlepších výsledků, je důležité vybírat správná světla a stíny pro danou budovu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení