fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Kreativní použití prvků architektury pro unikátní portréty

Fotografování portrétů se stalo nedílnou součástí naší kultury a každý fotograf se snaží vytvářet originální a unikátní portréty, které odlišení od ostatních. Kreativní využívání architektonických prvků může být skvělým způsobem, jak dosáhnout tohoto cíle.

Unikátní portréty s architektonickými prvky

Architektonické prvky, jako jsou chodby, schodiště, stěny, sloupy nebo dokonce konzoly, mohou být skvělé pro fotografování portrétů. Jsou to prvky, které fotograf může využít k vytváření unikátních portrétů. Například fotografování portrétu podél dlouhého chodníku může vypadat opravdu zajímavě. Další možností je fotografování portrétů podél stěny nebo dokonce před vysokou konzolí. Tyto architektonické prvky poskytují fotografovi jedinečnou příležitost vytvořit unikátní portrét.

Kreativní využití architektury pro portrétování

Budování portrétu s architektonickými prvky může být vysoce kreativní a vyžaduje od fotografa, aby si uvědomil, jak může architektura poskytnout pozadí a umístění modelu pro portrét, který je úplně odlišný od toho, co je obvyklé. Místo klasického pozadí fotograf může použít architektonické prvky, jako jsou schody, stěny, zábradlí nebo sloupy. Také může použít zajímavé textury, které poskytují architektonické prvky.

Fotografování portrétů s architektonickými prvky také umožňuje fotografovi experimentovat s prostorem. Například může využít stínů nebo světla, které vytváří architektura, aby se model více odlišil. Také může použít architektonické prvky k vytváření zajímavých kompozic.

Architektonické prvky poskytují fotografovi širokou škálu možností pro vytváření unikátních portrétů. Ať už je to fotografování podél chodby, stěny nebo konzoly nebo využívání zajímavých textur, architektura poskytuje fotografům kreativní a zábavné způsoby, jak vytvořit jedinečné portréty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení