fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Kreativní portréty s využitím prvků abstrakce

Portrétování je způsob, jak zdůraznit vnější rysy osoby, která je fotografována. Abstrakce je umělecký směr, který se snaží zobrazit myšlenky a emoce, které se týkají subjektu, aniž by byl uveden do konkrétního prostředí. Kombinace portrétu s abstrakcí umožňuje fotografům vyjádřit jejich kreativitu a vytvořit vynikající a jedinečné obrazy.

Abstraktní prvky v portrétech

Míchání abstraktních prvků s portréty znamená, že autor obrazu vytváří motivy, které jsou pohádkové, surrealistické a moderní. Tyto prvky mohou zahrnovat záblesky barev, geometrické formy a vzory, které jsou ve skutečnosti nezbytné k vyjádření atmosféry, kterou chce autor dosáhnout. Použití abstrakce může být také konkrétní, například použitím efektů, které jsou založeny na geometrických formulích, které přidávají složitost a originalitu obrazu.

Kreativní možnosti portrétování

Kreativní portréty s prvky abstrakce mohou být formulovány ve více nápaditých způsobech. Prvním způsobem je zabudovat abstraktní prvky do fotografie, jako jsou záblesky barev, geometrické formy nebo přírodní prvky. Druhým způsobem je využití efektů digitálních úprav, jako je pozadí, které je složené z efektů generovaných počítačem. Třetím způsobem je vytvoření portrétu, který je kombinací abstrakce a skutečného prostředí. Například portrét osoby v barevném světle, které obklopuje abstraktní pozadí.

Kombinovat portrétování s abstrakcí je skvělý způsob, jak vyjádřit kreativitu ve fotografii. Abstraktní prvky mohou být použity ve fotografii buď samostatně, nebo ve spojení s konkrétním prostředím, aby vytvořily zářivé, jedinečné obrazy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení