fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jaký styl účesu doporučujete pro portrétní fotografii v ateliéru

Fotografování v ateliéru je jedním z nejlepších způsobů, jak zaznamenat krásné portréty. Ať už je to promoakční fotografie, nebo jednoduše vaše oblíbená tvář, věřte, že dobrý účes je důležitým prvkem portrétu. Takže jaký účes je nejlepší pro portrétní fotografii v ateliéru?

Objevte svůj ateliérový styl

Je důležité pochopit, jaký styl účesu je pro vás nejvhodnější. Je důležité, aby se účes dobře hodil k vašemu portrétu a vyhovoval vašemu stylu. Například, pokud máte lehce poškozené vlasy, je na místě zvolit účes, který to zamaskuje. Pokud máte měkké a jemné vlasy, můžete zkusit střídavé účesy, jako jsou kadeře nebo vlnité vlny. Pokud jsou vaše vlasy krátké, můžete je nechat volně narůst a nechat je vyjít.

Kromě toho byste měli mít na paměti, že dobrý účes by měl být přizpůsoben šatům a make-upu, které budete mít na sobě. Když se rozhodnete, jaký účes chcete, můžete s touto informací navštívit svého kadeřníka, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

Účesy pro portrétní fotografii v ateliéru

V ateliéru můžete zvolit z mnoha účesů, včetně klasických, elegantních, neformálních a dokonce extravagatních účesů. Klasické účesy, jako jsou polodlouhé vlasy nebo půl-zavírací účesy, jsou skvělé pro formální nebo promoakční fotografie. Elegantní účesy, jako jsou střední účesy, jsou skvělé pro formální portréty. Pro portréty v ateliéru můžete také zkusit vlnité vlny nebo kadeře.

Neformální účesy, jako jsou volné vlasy, třepení nebo vlasy rozcuchané, jsou skvělé pro portréty v ateliéru. Pokud máte rádi něco odvážnějšího, můžete zkusit extravagantní účesy, jako jsou mohawk, drsný vzhled nebo dokonce světlé barvy.

Fotografování v ateliéru je skvělý způsob, jak pořídit krásné portréty, a účes může být pro výsledný vzhled portrétu rozhodující. Nezapomeňte zvážit svůj styl a požadavky, abyste dokázali vybrat účes, který se nejlépe hodí k vaší tváři a šatům. Najít správnou kombinaci je jen na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení