fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak zachytit působivé portréty s pouličním uměním

Pouliční umění je jednou z nejpopulárnějších form výtvarného umění. Je to cesta pro umělce, aby vyjádřili své myšlenky a pocity na veřejných místech. Zachytit působivé portréty s tímto druhem umění je pro fotografy velkou výzvou. V tomto článku to nastíníme tím, jak na to.

1. Představení pouličního umění

Pouliční umění je výtvarné umění vystavěné na veřejných místech. Nejčastěji se jedná o graffiti, sochy nebo malířské street art projekty. Tento druh umění poskytuje umělcům příležitost vyjádřit svou kreativitu a prohloubit sociální poselství. Pouliční umění také nabízí příležitost pro fotografy zachytit zajímavé portréty.

2. Jak zachytit působivé portréty

Je důležité vybrat si správnou lokalitu. Nejlepší je vyhledat místa, kde se pouliční umění skloubí se zajímavými přírodními detaily. Může to být například skupina stromů nebo ruiny staré budovy. Dalším krokem je vyhledání obrazů, které chcete zachytit. Zvažte, jaký typ pouličního umění by se nejlépe hodil do zvoleného prostředí. Posledním krokem je nastavení tření a vybrání správného úhlu fotografování. Buďte kreativní a zkuste několik úhlů pro zachycení nejlepšího portrétu.

Pouliční umění je jedinečnou příležitostí pro fotografy zachytit působivé portréty. Musíte však vzít v úvahu místo, obraz a úhel pořízení, abyste získali co nejlepší výsledek. Pokud to uděláte správně, můžete získat nezapomenutelné portréty plné barev a energie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení