fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak využít světlo a stíny ve vašich snímcích: pokročilé osvětlení

Fotografování se může stát velmi úžasnou formou vyjadřování. Osvětlování jako klíčovou složkou fotografie může hrát obrovskou roli v tom, jak výsledný obrázek vypadá a jak silný je jeho význam. Použitím světla a stínu můžete vytvořit jedinečný obrázek se silnými emocemi.

Jak využít světlo

Správné použití světla ve vašich snímcích je zásadní, aby byl výsledek úspěšný. Přirozené denní světlo můžete využít k vytváření efektních portrétů s plně rozvinutými detaily. Když přemýšlíte o tom, jak světlo využít, rozhodně byste měli myslet na efekt, který chcete dosáhnout. Například světlo směřené na obličej může zvýraznit oči a tvář a dodat obrázku velmi jemnou a příjemnou atmosféru.

Pokročilé osvětlení

Používání pokročilého osvětlení může pomoci vytvářet jedinečné obrázky. Například difuzory mohou vytvořit měkké a jemné osvětlení, které jemně osvětlí tvář. Dalším způsobem, jak můžete použít osvětlení, je použití odrazů. Například využitím odrazu můžete osvětlit tvář nebo využít jej jako hlavní zdroj světla.

Využívání světla a stínů ve vašich snímcích může mít velký účinek na výsledný obrázek. Správná kombinace světla, stínu a pokročilého osvětlení vám dovolí vytvářet obrázky, které jsou jedinečné a plné emocí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení