fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit portrétní fotografii s hranami v ateliéru

Fotografování v ateliéru se stává stále populárnější a s ním přichází mnoho zábavy. V ateliéru můžete vytvořit svůj vlastní svět, přidat k němu některé vlastnosti a pak prozkoumat všechny druhy portrétních fotografií. V tomto článku se podíváme na to, jak vytvořit portrétní fotografii s hranami v ateliéru.

Fotografování v ateliéru – zábava začíná!

Fotografování v ateliéru může být zábavné a vzrušující. Můžete vytvořit vlastní malou scénu, do které budou zahrnuty pozadí, osvětlení a veškeré doplňky, které si vyberete. V ateliéru můžete udělat různé druhy portrétu, od přírodního pozadí až po hranatý portrét. Můžete také vytvořit různé pozadí, od barevných pozadí až po fotografování v přírodě.

Jak na portrét s hranami v ateliéru?

Nejprve musíte najít ten správný ateliér pro fotografování. Měli byste se ujistit, že vyberete ateliér, který má všechny potřebné vybavení, jako jsou reflektory, pozadí, stojany a jiné doplňky, které budete potřebovat. Poté je důležité připravit se na fotografování. Ujistěte se, že máte dostatek času a vyberete si vhodný fotoaparát a objektiv pro fotografování.

Dalším krokem je připravit pozadí. K portrétu s hranami budete potřebovat vyváženou kombinaci barev a textur, abyste dosáhli správného výsledku. Můžete také přidat různé doplňky, jako je hudba nebo světlo, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

Poté je čas na nastavení osvětlení. Pokud si chcete udělat portrét s hranami, musíte nastavit reflektory tak, aby byl subjekt ve správném úhlu. To znamená, že byste měli vybrat světlo, které dopadne na subjekt z požadovaného úhlu, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

Fotografování v ateliéru může být zábavné a vzrušující. Existuje tolik kreativních věcí, které můžete udělat, a portrét s hranami je jedním z nich. K tomu, abyste dosáhli požadovaného výsledku, budete potřebovat vyváženou kombinaci barev, textur, osvětlení a doplňků. Pokud se vám ukáže, že potřebujete nějakou pomoc nebo radu, neváhejte se obrátit na odborníka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení