fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit kreativní portréty pomocí různých forem umělého osvětlení

INTRO:

Vytvoření uměleckého portrétu pomocí různých forem umělého osvětlení může být pro fotografy výzva. Ať už je to pro váš profesionální portfolia nebo pro zábavu, prozkoumání různých možností umělého osvětlení vám může pomoci vytvořit kreativní portréty, které si každý bude pamatovat. Zde se podíváme na některé způsoby, jak vytvořit vaše portréty bez ohledu na to, jakou vybavu máte k dispozici.

Vytvořte umělecké portréty s různými osvětleními!

Při tvorbě portrétů existuje spousta možností osvětlení, které můžete použít. Tradiční flashové osvětlení funguje skvěle při tvorbě portrétů, ale můžete se také vydat trochu jiným směrem. Od přirozeného slunečního světla až po umělé LED světlo – můžete vyzkoušet, jak vaše fotografie vypadá s každou variantou.

Kromě toho můžete použít různé filtry a další doplňky, jako jsou blesky, které mohou vytvářet zajímavé osvětlení. Nezapomeňte také zkombinovat své osvětlení s přirozeným světlem. Separátně jedno nebo druhé nemusí fungovat, ale společně by mohly vytvářet dokonalou fotografii.

Lidé i objekty v novém světle – to funguje!

Když se dostanete do kreativního portrétního fotografování, můžete si být jisti, že bude existovat spousta možností. Jeden z klíčů je vybrat si správné osvětlení pro portrétovanou osobu nebo objekt. Klasické osvětlení bude fungovat perfektně pro portréty lidí, ale můžete také experimentovat se studiovým osvětlením, abyste dostali jedinečný vzhled.

Nemusíte se omezovat jen na světlo; můžete si také vyzkoušet různé pozadí a další doplňky. Díky tomu můžete vytvořit dokonalý portrét pro každou osobu nebo objekt. Můžete také hrát s různými polohami, zaměřením a dalšími aspekty a vytvořit dokonalý portrét.

OUTRO:

Vytvoření kreativního portrétu pomocí různých forem umělého osvětlení je jedinečná výzva pro každého fotografa. Je tu tolik možností pro vytvoření dokonalého portrétu – můžete se vydat na dlouhou cestu plnou experimentování a objevování. Když víte, jakou vybavení máte k dispozici, můžete začít vytvářet dokonalé portréty, které vám a vašim obdivovatelům budou navždy připomínat krásu a výjimečnost vaší tvorby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení