fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit abstraktní fotografie

Abstraktní fotografie je zábava způsob, jak vyjádřit kreativitu a vizi ve fotografii. Jde více o umělecké ztvárnění objektů nebo scenérií, než o zachycení přesného obrazu. Tato technika vyžaduje mírnou experimentaci s kompozicí a technikami kreativního fotografování. Následující článek vám pomůže začít s tvorbou abstraktních fotografií.

Abstraktní fotografování – Zábava, která vytváří něco nového!

Abstraktní fotografování je vynikajícím způsobem, jak vyjádřit svou kreativitu a vizi ve fotografii. Místo zachycení přesného obrazu můžete vytvářet fotografie, které jsou plné kreativity a uměleckého ztvárnění. Abstraktní fotografování zahrnuje experimentování s kompozicí a technikami kreativního fotografování, jako je například mělká hloubka ostrosti, dvojité expoziční techniky, lom světla nebo efekty nepravidelného expozičního času.

Abstraktní fotografování je skvělou příležitostí, jak vyvinout nové fotografické techniky a experimentovat s vaší kreativitou. Může vám pomoci objevit nové způsoby fotografování, které byste mohli aplikovat i na standardní fotografování. Je skvělé tvořit fotografie, které jsou pozoruhodně odlišné od běžných obrázků a jsou plné osobního vyjádření.

Tady je jak začít: Vytvořte si unikátní fotografii!

Pokud se chcete pustit do abstraktního fotografování, začněte s něčím jednoduchým. Začněte tím, že zkoumáte různé techniky, které můžete použít, abyste dosáhli požadovaných výsledků. Například můžete experimentovat s mělkou hloubkou ostrosti, dvojitou expozicí nebo lomem světla. Můžete také použít techniku nepravidelného expozičního času, abyste dosáhli neobvyklého efektu.

Najděte si nějaký zajímavý objekt nebo scénu a zkuste jej zachycovat z různých úhlů. Vyzkoušejte změny v kompozici a experimentujte s různými technikami, pokud chcete dosáhnout odlišného vzhledu. Můžete také přidat post-produkční efekty, jako je obrácení nebo posunutí, abyste dostali ještě neobvyklejší výsledek.

Abstraktní fotografování je skvělý způsob, jak se dozvíte o kreativních fotografických technikách, a je to skvělá příležitost pro vyjádření vaší kreativity a vizionářských schopností. Otevřete svou mysl a zkuste nové techniky, abyste vytvořili jedinečné fotografie, které dosáhnou neobvyklých výsledků.

Více článků můžete nalézt zde.
Pokud máte dotazy, tak nám napište zde.
Pokud byste si přáli nechat se vyfotit naší fotografkou Ing. Petrou Sýkorovou, tak jí napište zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení